Huis verhuren aan expats

Expats Den Bosch helpt u bij het verhuren van uw huis aan expats. De verhuur aan expats in Den Bosch en omgeving is onze specialiteit! Wij hebben kennis van de lokale woningmarkt en helpen u daarom snel met het vinden van een geschikte huurder.

Huis verhuren aan expats: uitleg
Als u uw huis verhuurt aan expats kiest u voor een tijdelijke huurder. Expats zijn buitenlandse werknemers die door hun organisatie uitgezonden worden naar Nederland, om daar aan het werk te gaan. Meestal is dit tijdelijk: een arbeidscontract duurt in veel gevallen 1 tot 3 jaar. Expats hebben een hoog inkomen waardoor zij in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Deze woningen zijn bij voorkeur tijdelijk beschikbaar en ook gemeubileerd. Vaak zoeken de bedrijven die de expats inhuren woonruimte voor hen. Dankzij de contacten van expats Den Bosch met dergelijke bedrijven vinden wij binnen korte tijd een geschikte expat voor uw woning.

Huis verhuren aan expats: hoe helpen wij?
Expats Den Bosch gaat direct actief voor u aan de slag. Zo stellen wij een uitgebreide marketingcampagne voor uw woning op, en zorgen dat deze getoond wordt aan de juiste huurders. Denk hierbij aan plaatsing van uw woning op verschillende woningwebsites en Social Media kanalen. Na het vinden van een geschikte huurder voeren wij een controle uit, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De huurder wordt gescreend op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarnaast stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Om u helemaal te ontzorgen biedt Expats Den Bosch ook financieel en technisch vastgoedbeheer aan: denk hierbij aan het innen van de huur en het oplossen van kleine technische problemen.
Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw huis via Expats Den Bosch? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op!

Meld direct uw woning aan!

Close

CONTACT US

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas mollis interdum!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close