Koopwoning verhuren Den Bosch

Koopwoning verhuren in Den Bosch? Ook daarvoor bent u bij Expats Den Bosch aan het juiste adres. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurder, zodat uw woning niet leegstaat en u huurinkomsten ontvangt.

Koopwoning verhuren Den Bosch: leegstandswet
Staat uw woning te koop en wilt u deze tijdelijk verhuren? Dan kunt u dit doen via de leegstandswet. Deze wet biedt een goede uitkomst omdat een woning die lang te koop staat zwaar kan drukken op de financiën. Een aantal voordelen van verhuren via de leegstandswet:

 • U kunt dubbele lasten dekken
 • Uw woning is minder gevoelig voor vandalisme
 • U mag beperkte huurbescherming garanderen

Om uw woning via de leegstandswet te verhuren heeft u toestemming van uw bank nodig. De leegstandswetvergunning kan aangevraagd worden bij de gemeente Den Bosch, en kost €41,15. Het kan tot 6 weken duren voor u de vergunning ontvangt.

Koopwoning verhuren Den Bosch via Expats Den Bosch
Uw te koop staande woning kan prima verhuurd worden aan expats, of andere huurders. Wij brengen u binnen korte tijd in contact met de juiste personen, zodat uw woning niet lang leegstaat. Ook kunt u voor advies over de leegstandswet altijd bij Expats Den Bosch terecht. Als de woning verkocht is helpen wij bij het beëindigen van de huurperiode.
Wilt u uw koopwoning in Den Bosch verhuren via Expats Den Bosch? Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!

Meld direct uw woning aan!

Close

CONTACT US

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas mollis interdum!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close