Verhuren aan expats

Uw woning verhuren aan expats? Daar kan Expats Den Bosch u bij helpen! Dankzij onze connecties en ruime ervaring op de woningmarkt in Den Bosch weten wij precies hoe we uw woning snel kunnen verhuren.

Verhuren aan expats: wat houdt het in?
Expats zijn buitenlandse werknemers die uitgezonden worden door een bedrijf in het buitenland, of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Deze groep komt in aanmerking voor woningen in het duurdere segment, omdat zij een hoog inkomen genieten. Meestal blijven expats voor een periode van 1 tot 3 jaar in Nederland en zoeken zij woonruimte van tijdelijke aard. Gemeubileerde huurwoningen zijn voor hen dan ook erg geschikt. Het komt veel voor dat grote bedrijven die expats inhuren op zoek gaan naar huisvesting voor de werknemers. Expats Den Bosch heeft veel contacten met zulke bedrijven, zodat we snel en efficiënt een geschikte expat voor uw woning vinden.

Verhuren aan expats: wat doen wij?
Expats Den Bosch zorgt voor een optimale online exposure van uw woning. We tonen het aanbod op verschillende woningwebsites, precies op de plekken waar de juiste huurder zoekt. Een geschikte huurder moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. Om dit te waarborgen controleren wij elke huurder op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Het huurcontract wordt door ons waterdicht opgesteld en ook voeren wij een initiële inspectie van de woning uit. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw woning tijdens de verhuurperiode? Dan nemen wij u graag het financieel en technisch vastgoedbeheer uit handen. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld het innen van de maandelijkse huur en het oplossen van kleine technische problemen.
Wilt u uw woning verhuren aan expats via Expats Den Bosch? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op en we denken graag met u mee.

Meld direct uw woning aan!

Close

CONTACT US

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas mollis interdum!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close